Project Meerbos - Meerbos biedt een unieke kans om te wonen te midden van de natuur, op slechts een steenworp afstand van de bruisende stad Groningen.

De schoonheid van de natuur, recht voor je deur

Gelegen in Meerstad, een wijk die bekend staat om zijn waterrijke landschap en rustige levensstijl, omarmt MeerBos het idee van samenleven met de natuur.

Met 28 prachtige nieuwbouwwoningen biedt Meerbos een uniek woonconcept dat een perfecte balans vindt tussen modern comfort en de rustgevende omgeving van het bos.

De architectuur van Meerbos is gericht op het integreren van het buitenleven in de dagelijkse woonbeleving, waardoor bewoners kunnen genieten van de schoonheid van de natuur recht voor hun deur.

Meerdere soorten woningen, voor ieder wat wils, zolang je maar van natuurlijk wonen houdt

Elke woning in Meerbos is zorgvuldig ontworpen om een harmonieus samenspel te creëren tussen binnen en buiten. Van de ruime terrassen die uitkijken op het groen tot de grote ramen die de natuurlijke schoonheid naar binnen halen, elke woning is een oase van rust en comfort.

Of je nu kiest voor een gezellige wooncabine tussen de bomen of een ruime boslodge voor het hele gezin, Meerbos biedt een scala aan woningtypes die voldoen aan de behoeften en levensstijl van elke bewoner.

Boswonen gaat over groots wonen in de natuur

Duurzaamheid is de kern van dit concept, met woningen die ontworpen zijn met milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie in gedachten waarbij elke stap zorgt voor een diepere verbinding met de natuurlijke omgeving. Denk aan wandelpaden die meanderen langs rustige waterwegen en glooiende landschappen, perfect voor ontspannen ochtendwandelingen.

De parkeerplaatsen passen naadloos in het landschap, met gras dat langzaam groeit tussen halfverharde paden, waardoor een charmante, natuurlijke uitstraling ontstaat. En laten we die gezellige ontmoetingsplekken niet vergeten - een open plek in het bos, omringd door natuurlijk groen, waar bewoners samen kunnen komen en genieten van de serene omgeving.

Droom jij van leven in het groen?

Dus, als je droomt van een leven waar de geluiden van de natuur je welkom heten bij het ontwaken, dan is Meerbos de perfecte plek om thuis te komen.

Meld je aan als geïnteresseerde. Dat doe je door het aanmeldformulier in te vullen. Zo weten we dat jij belangstelling hebt in wonen in Meerbos en kunnen we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die betrekking hebben op het project.

Voordat de verkoop definitief start is er de voorverkoop. In deze fase staan de verschillende type woningen online met een prijsindicatie per type. Geef bij je inschrijving ook je voorkeur door waar jij jezelf ziet wonen.

Zie jij jezelf hier wonen?