Verkoopproces - De woningen zijn in voorverkoop. Schrijf je nu in en geef je woningvoorkeur(en) door. De verkoop start 18 april 2024. De bouw begint als 70% verkocht is.

Vergroot je kans op een woning

De eerste stap naar de aankoop van jouw droomwoning in Meerbos is jouw inschrijving als geïnteresseerde. Schrijf je in en geef jouw woningvoorkeur(en) door. Dit is nog vrijblijvend want je maakt je inschrijving definitief tijdens de verkoop.

Een financiële check kan in jouw voordeel werken bij de toewijzing van een woning. In het geval dat meerdere kandidaten interesse hebben in hetzelfde bouwnummer, wordt er gekeken welke kandidaat een financiële check heeft ingediend. Als jij dat bent en een andere geïnteresseerde niet, dan krijg jij voorrang. Vul de financiële check in via je account.

Deelnemers van de meedenksessie zullen ook eerder worden toegewezen dan niet deelnemers.

Financieel advies

Wil je financieel advies of hulp bij de financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs van Meerbos. Zij helpen je graag verder bij het realiseren van jouw droomwoning in Meerbos.


Scherp financieel advies
050-250 0020
info@scherpfinancieeladvies.nl
Download hier de financiele checkRabobank - Klaas Gerard Wijnja
06 13 34 60 55
nieuwbouw@rabobank.nl
Download hier de financiele check

Toewijzing van de woning

Na inschrijving wordt de toewijzing van bouwnummers bepaald op basis van de vastgestelde criteria. Bij meerdere inschrijvingen die aan alle criteria voldoen, wordt er geloot voor definitieve toewijzing.

Als je een woning toegewezen krijgt, neemt de makelaar contact met je op voor een afspraak. Bij een optie kun je beslissen of je de woning definitief wilt kopen, waarbij de makelaar de koopovereenkomst opmaakt.

Dit is een beknopt proces. Voor verdere vragen of meer informatie kun je contact opnemen met de makelaar: Boekholt Nieuwbouwspecialist via 050 - 311 4647.

Zie jij jezelf hier wonen?